Monday 25 June 2012

Bryllupsfotografering i Frederiksberg Have


Blomsterne er sprunget ud i fuld flor og akkompagneres af biernes lystige summen.
Det er sommer, der er sol og det er...bryllupstid!
(Se flere bryllupsbilleder her: http://www.jonathanfilskov-photography.com/galleries)

Mht. vejret må det være utroligt spændende at være brudepar i Danmark. På vej ind til vielsen kørte vinduesviskeren i forruden.

Men da vi kom ud af Jesuskirken og skulle tage bryllupsbillederne i den nærliggende Frederiksberg Have, var der kun et tyndt skydække tilbage til at skærme for den skarpe, bagende sommersol.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Dette billede kom lidt ud af den blå luft...da vi stod under træet og var ved at tage billeder blev vi iagttaget af en gruppe mennesker som holdt det helt store lørdagspicnic. En af dem kom over og satte denne portable grammofon afspiller over til os...og selvfølgelig havde han lige "Et Folkesagn" med i baglommen, så brudevalsen også lige kunne indøves en sidste gang. Jeg tænkte at det ville være et utraditionelt minde at have "friluftsafspilleren" med i bryllups albummet - og måtte helt ned at ligge på maven i græsset for at tage dette foto. 
Det her billede er jeg især glad for  - Det viser at det godt kan betale sig at tage ud på location nogle dage i forvejen og finde ud af helt præcis hvilke vinkler der er værd at fotografere fra. På selve dagen er der absolut ikke tid til at kravle rundt i buskadset og klø sig i hovedbunden over, hvorfra det nu er bedst at fotografere. Parret er blevet instrueret i at pege på noget så sjældent som et...træ.

Dette billede er et af mine favoritter. Det er skudt fra hoften, men alligevel er der så mange ting, der til sammen gør at billedet virker. Jeg elsker måden de begge er i bevægelse på, måden bruden løfter sin kjole på, at de begge er mere optaget af at kigge på hinanden end det røde lys og bilen der kommer kørende mod dem (ok - det sidste er ikke helt sandt...faktisk holder bilen for rødt - men det skal man lige gennemskue, da gommen dækker for den "grønne mand" med sit hoved.  -Og så kan jeg også godt lide matchet af brudekjole + zebrastriber. Og ikke mindst det faktum at zebrastriberne ikke bliver benyttet! :-)

Så er aftenen ved at være gået og det er tid til at pakke kameraet i tasken så den fulde onkel endelig kan slå sig løs... ;-)

No comments:

Post a Comment